Praktisk info

Praktisk info

Konsultation alle hverdage mellem kl. 8-16 efter aftale.

Medicin- og tidsbestilling dagligt mellem kl. 8-12 ved sygeplejerske eller sekretær. Ved AKUT behov for kontakt er der mulighed herfor alle dage indtil kl.16.00 (følg vejledning på tlf.svare)

Det er ikke længere muligt at tale med en læge i telefonen, men man kan blive ringet op i løbet af dagen af læge mhp.svar på bestilte undersøgelse o.a.

Sovemedicin samt stærk smertestillende medicin kan kun ordineres eller genbestilles ved personligt fremmøde

Lægeklinikken er handicapvenlig indrettet

Du træffer os alle hverdage i lægehuset; enten ved telefonisk henvendelse, ved personlig fremmøde eller via vores hjemmeside

Vi arbejder med tidsbestilling – dvs. man kontakter os for en tidsaftale. Almindeligvis afsætter vi 15 minutter til en konsultation.

Vi forsøger at tilrettelægge vores arbejde, så der ikke opstår unødvendig ventetid, men forskellige forhold kan gøre at vi ikke kan overholde tidsplanen præcist. Det er derfor vigtigt vi ved, hvad du ønsker at tale med os om, og du vil derfor i forbindelse med tidsbestillingen blive forespurgt, hvad årsagen til konsultationen er.

Hvis du er i tvivl om tidsbehovet i forbindelse med en konsultation, så RING og bestil tid i stedet for at booke via hjemmesiden.

Du kan almindeligvis få en tid i løbet af få dage, men er der krav om specielle tidspunkter, eller ønske om en bestemt læge, kan der være længere ventetid.

Er der tale om AKUT opstået sygdom kan du få en tid samme dag hos den læge der har akuttiderne denne dag.

Blodprøver skal tages inden kl.14.20. Bemærk at prøvesvar IKKE kommer automatisk. Du skal selv efterspørger dem medmindre andet er aftalt.

Børneundersøgelser skal ske i alderen 5 uger, 5 og 12 måneder samt 2, 3, 4 og 5 år. Tiden kan bookes via vores hjemmeside eller ved direkte kontakt til lægehuset.

Graviditetsundersøgelser: så snart du har konstateret du er gravid bedes du tage kontakt til lægehuset, således du kan få tid til første graviditetsundersøgelse som ligger i graviditetsuge 9-10.

Motorattest – Skal du have kørekort eller fornyet kørekort bestil da i god tid en tid til dette, da der kan være lange ventetider. Du skal medbringe et billede + 450 kr i kontant. Vi tager ikke dankort. Vi modtager mobilepay.

ATTESTER TIL KOMMUNEN ELLER FORSIKRING – skal altid bookes ved personlig kontakt til sekretæren.

Der er gode råde at hente på: sundhedsstyrelsen.dk